marți, 9 iulie 2013

Librarie online

Din cand in cand cumpar carti de pe libris.ro. Au carti de la o multime de edituri, cuprinzand o multime de domenii de interes, la preturi bune. Peste 24000 de titluri constituie o oferta impresionanta.
Saptamana aceasta Libris are o oferta pentru toti iubitorii de carti: reduceri substantiale si transport gratuit. Si zau ca merita investit in cultura, mai ales in conditiile in care cartile iti sunt livrate fara sa mai umbli prin librarii pe caldurile acestea. Un simplu click, din fata monitorului si cineva se va ocupa sa iti faca un pachetel si sa iti livreze cartea. Indiferent ca te pasioneaza arta, calatoriile, ca vrei sa citesti beletristica sau ceva despre afaceri, drept, IT, medicina, sanatate sau ai nevoie de manuale scolare, enciclopedii si carti sau caiete de lucru pt copilul tau, aici e locul de unde ar trebui sa iti incepi cautarile. (Bineinteles ca sunt mai multe domenii decat ce am insirat eu aici)
Au de la carti pentru copii de cativa anisori pana la volume "grele".
Eu zic ca merita sa va umpleti cosul cu cateva carti bune de citit in concediu si nu numai. Nu aveti nimic de pierdut daca le faceti o vizita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu